top of page
Kursinformasjon
Glød grønn ny.jpg

HØSTEN 2022

Tirsdager kl. 10.00 – 11.30

MORGENYOGA


KUNDALINIYOGAKURS - 8 UKER


Finn din indre glød!
Kom mer i kontakt med din indre glede og glød - så du kan skinne litt ekstra! Frem mot jul skal vi ved hjelp av yogaens teknikker rense kropp og sinn så du kan føle deg mer levende, sterk og energirik. Tenne din indre flamme og stråle fra innsiden og ut - inspirerende, ekte og helhjertet. Samtidig som du også har god bakkekontakt og trygghet i deg selv. Hva får deg til å gløde?

Gå vinteren lettere i møte med myke og styrkende morgenyogatimer. Kundaliniyogakurs for bedre helse og en friskere hverdag - og en perfekt start på dagen! På dette kurset har vi en rolig og myk tilnærming til yogaen, men ikke mindre kraftfullt.

Kundaliniyoga er en helhetlig, dynamisk og terapeutisk yogaform som passer de aller fleste, uavhengig av alder og fysisk form - og målet er å la kropp, sinn og sjel komme mer i balanse og i harmoni med den du egentlig er. Vi styrker nerve-, hormon- og immunsystemet gjennom pust, yogaøvelser, meditasjon, mantra og avspenning.

Timene vil by på god variasjon og du trenger ikke å være yogamyk og akrobatisk, da du kan moderere og tilpasse øvelsene til deg der du er. Hver yogatime avsluttes med gong-avspenning og meditasjon. Et herlig pusterom i hverdagen. Kom akkurat som du er!

Varmt velkommen!

Yogahilsen Ranveig


 


Kurset går over 8 uker – med oppstart i uke 42 – 18. oktober.

Pris: kr. 1.600,- for hele kurset (Vipps 122900)
Klippekort 5 klipp: kr. 1.100,-

Drop in time: kr. 250,-
 

bottom of page