top of page
Kursinformasjon

VÅREN 2023

Tirsdager kl. 10.00 – 11.30

MORGENFRISK


KUNDALINIYOGAKURS - 8 UKER


CHAKRAREISEN
Denne våren kan du få bli med på en fargerik og spennende reise der vi skal utforske våre chakraer (kroppens energisentre). En nydelig måte å bli bedre kjent med deg selv, heve din bevissthet og revitalisere kropp og sinn. Fokuset blir å skape mer flyt i energien din, så du kan stå stødig i din egen kraft. Gi slipp på det du ikke lenger trenger og finne mer ro, tilstedeværelse, overskudd og energi i hverdagen. Vi vil jobbe med alle aspektene av hvem du er, og fremme balanse i ditt chakrasystem.

Gå våren lettere i møte med myke og styrkende morgenyogatimer. Kundaliniyogakurs for bedre helse og en friskere hverdag - og en perfekt start på dagen! På dette kurset har vi en rolig og myk tilnærming til yogaen, men ikke mindre kraftfullt.

Kundaliniyoga er en helhetlig, dynamisk og terapeutisk yogaform som passer de aller fleste, uavhengig av alder og fysisk form - og målet er å la kropp, sinn og sjel komme mer i balanse og i harmoni med den du egentlig er. Vi styrker nerve-, hormon- og immunsystemet gjennom pust, yogaøvelser, meditasjon, mantra og avspenning.

Timene vil by på god variasjon og du trenger ikke å være yogamyk og akrobatisk, da du kan moderere og tilpasse øvelsene til deg der du er. Hver yogatime avsluttes med gong-avspenning og meditasjon. Et herlig pusterom i hverdagen. Kom akkurat som du er!

Varmt velkommen!

Yogahilsen Ranveig


 


Kurset går over 8 uker – med oppstart i uke 10 – 7. mars.

Pris: kr. 1.600,- for hele kurset (Vipps 122900)
Klippekort 5 klipp: kr. 1.100,-

Drop in time: kr. 250,-
 

bottom of page