top of page
Yogaretreat
Vekk dine sanser yogaretreat forside.jpg

Vekk dine sanser – YOGARETREAT
15.–21. september 2024

Suniai-Oliva – Spania

Hjertelig velkommen med på en helt herlig yogaretreat for alle sanser. Under Spanias varme høstsol kan du senke skuldrene, gi slipp på hverdagen og la øyeblikket omfavne deg. Her byr vi på Kundaliniyoga, Yin- og Restorativ yoga, avspenning til gong, meditasjoner, Yin Touch og massasje. Og ikke minst, god tid til å nyte og bare være.

På det fantastisk vakre retreatstedet Suniai-Oliva er alt tilrettelagt for et nydelig opphold i hjertevarme omgivelser. Stedet ligger blandt velduftende appelsinlunder, 15 minutters gange fra det blå middelhavet med en milelang sandstrand og praktfulle fjellområder like i nærheten. Her er det en tanke bak hver detalj, med smakfullt innredede rom med egne bad, en stor og vakker yogasal og en nydelig hage.

Stedet har vi helt for oss selv, og du vil enkelt kunne slappe av og fylle på med ny inspirasjon, nye innsikter og ny livgivende energi. Fokus blir å virkelig få vekket alle sansene i deg - ta deg tid til å se og ta inn det vakre landskapet, lukte og smake den gode maten og kjenne solen, vinden og sjøen mot huden. Suniai betyr dypt lyttende, å lytte til hjertet i stedet for til sinnet - og du skal få lytte både innover og utover. Ved hjelp av yogaen blir alt dette også mer tilgjengelig for deg gjennom oppmerksom tilstedeværelse i kropp og sinn og med tid og rom til å lande i deg selv.

Ranveig vil starte hver dag med energigivende Kundaliniyoga og meditasjon og avslutte dagene med rolig og velgjørende Yin- og Restorativ yoga. Utover dette krydrer vi med uteyoga i hagen, meditasjonstur på stranden og gongbad. Torill vil bidra med avspennende berøring i Yin Touch timene og tilby massasje til en rimelig pris om du ønsker det i tillegg. Vi har planer om en felles utflukt, og fredagen er det marked i nærmeste lille by, Oliva. 

 

Alt er frivillig å være med på og du skal få nok egentid til å slappe av og utforske stedet og ta eventuelle andre utflukter på egenhånd. Suniai-Oliva har sykler til låns, et 20 meter langt basseng og oliventrær som skygger behagelig for solen, perfekt å sitte under for å lese en bok eller ta seg en liten lur. 

 

3 ganger om dagen blir vi servert fristende og velbalansert, vegansk og glutenfri mat med lokalt produserte råvarer (økologiske så sant det er mulig) av vår egen private kokk. En nytelse for alle sanser og en gledelig helseboost. Utenom måltidene er det fri tilgang til kaffe og te, frukt, snacks og filtrert drikkevann. Kokken Pilar kan også tilby et matlagingskurs om noen ønsker å være med på det.

_V5A8068.jpg
Yogasal.png

TID:
Fra søndag 15. september 2024 (ankomst tidligst kl. 15.00) til lørdag 21. september 2024 (avreise senest kl. 11.00).

 

STED: 

Suniai-Oliva
Adresse: Camí Pont de Bolo Sector-2, 46780 Oliva, Valencia, Spania 

Ca. 1 t. og 15 min med bil fra Alicante og ca. 50 min. med bil fra Valencia. 

Se suniaioliva.com for mer informasjon om dette unike stedet.

 

PRIS: 14.900,- (dobbeltrom). 

 

Tillegg for enkeltrom: Kr. 2.000,-. 

 

Depositum: Kr. 3.000,-

Depositum betales ved påmelding (du vil få tilsendt faktura). Reisen kan fritt avbestilles inntil 21 dager etter bestilling såfremt det er mer enn 2 måneder til avreisedato. Ved senere avbestilling refunderes depositum ikke. Dette uansett grunn ved eventuell avmelding. Depositum blir tilbakebetalt dersom reisen avlyses av arrangør.

 

Resten av reisen skal betales 45 dager før avreise og det er ikke mulig å avbestille fra denne dato. Skulle noe oppstå slik at du ikke får reist, er det viktig at du har ordnet med egen reiseforsikring.

Inkludert i prisen:

All yogaundervisning, meditasjon, Yin Touch og gongavspenning
Alt av yogautstyr (matter, tepper, puter.. osv.)
Overnatting 6 netter i dobbeltrom med to enkeltsenger og eget bad
Sengetøy, dusj- og strandhåndklær
Fullpensjon med 3 veganske måltider pr. dag

Vann, kaffi & te, frukt og snacks er alltid tilgjengelig

AC og Wifi i alle bygg
El-sykler til låns (mot depositum)

En felles utflukt
Depositum/påmeldingsavgift

 

Ikke inkludert i prisen:

Fly til og fra Alicante eller Valencia.

Transport t/r flyplassen.

Reiseforsikring

Massasje

 

Dette retreatet passer for deg som ønsker å bli bedre kjent med deg selv og det som bor i deg. Du trenger ikke tidligere erfaring med yoga og meditasjon, men er fint om du har et åpent sinn og ønske om å dykke dypere i deg selv. 

 

Det vil bli opprettet en lukket gruppe på Facebook for deltakere til kommunikasjon
før vi reiser. Endelig program vil bli sendt til deg før avreise.

Bindende påmelding til:

heltherligyoga@gmail.com
Depositum på kr. 3.000,- betales ved påmelding for å sikre din plass.


Arrangør:
HeltHerlig kurs- og behandlingssenter

Ranveig Vatne – Yogainstruktør
KRI-sertifisert Kundaliniyogalærer, utdannet Yin- og Restorativ yogalærer med over 10 års erfaring som yogalærer med ukentlige yogakurs, ulike workshops og retreater.


Torill Vigesdal – Hudterapeut og yogamassør
Lang erfaring innen hudpleie, klassisk massasje, aromatouch (eteriske oljer) og yogamassasje. 
Også utdannet Yin- og Restorativ yogalærer.Vi gleder oss til å møte deg!

Hjerteklemmer fra
Ranveig & Torill

Ranveig og Torill.jpg
Fjell1.jpg
_V5A9208_V2_72ppp.jpg
_V5A9005_72ppp.jpg
appelsiner.jpg
bottom of page