top of page
Kursinformasjon

SOMMER-RO – Yogakurs


Det nærmer seg sommer og vi går inn i en fin årstid, men mange opplever også dette som en stressende tid med mye som skal gjøres og mange ting som skjer. Vi kan føle oss tappet for energi og med lite tid og overskudd til å nyte livet og øyeblikkene. Bli med på yoga for å lande litt mykere inn i sommeren, roe ned kroppen, roe ned nervesystemet, roe ned tankekjør og stress - for så å kunne skape ny energi og mer glede i hverdagen.
 

Hvite blomster kvadrat.jpg

MYK MORGEN

KUNDALINIYOGAKURS - 4 UKER

Velkommen til myke og styrkende morgenyogatimer. Kundaliniyoga for bedre helse og en friskere hverdag - og en perfekt start på dagen! På dette kurset har vi en myk og rolig tilnærming til yogaen, men ikke mindre kraftfull.TIRSDAGER kl. 10.00–11.30
Oppstart 23. mai

 

Pris kr. 800,-
(Vippsnr. 122900)

Krokus kvadrat.jpg

NY ENERGI

KUNDALINIYOGAKURS - 4 UKER

Bli med på yoga for mer ro, tilstedeværelse, overskudd og energi i hverdagen - og kjenn på alle de gode og effektive teknikkene kundaliniyoga har å by på. Med fokus på helheten kan du lande trygt og stødig i deg selv og din egen energi. 

 

ONSDAGER kl. 17.00–18.30
Oppstart 24. mai
 

Pris kr. 800,-
(Vippsnr. 122900)

Lyng kvadrat.jpg

ROLIG YIN

YINYOGAKURS - 4 UKER

Velkommen til å senke tempoet og vende oppmerksomheten innover. Gi slipp på spenninger og stress og la kropp og sinn mykne og falle til ro. En yogatime som gir dype strekk, avspenning og hvile - en god motvekt til en travel hverdag. 

 

ONSDAGER kl. 19.00–20.30
Oppstart 24. mai
 

Pris kr. 800,-

(Vippsnr. 122900)

bottom of page