top of page
HeltHerlig
Ranveig portrett.jpg

Ranveig Vatne

YOGALÆRER

Jeg er internasjonalt KRI-sertifisert Kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyogainstitutet i Stockholm, Oslogruppen 2013-15. Har også fordyptet meg i flere level 2 moduler innen kundaliniyoga.
I 2020-21 tok jeg utdanning i Yin, Restorativ og Myk yoga hos OneSlowYogi i Bergen.
Siden 2014 har jeg undervist og hatt ukentlige yogaklasser, yoga for bedrifter, individuelle yogatimer og ulike workshops og retreater. I tillegg er jeg over gjennomsnittet interessert i lyd, og bruker bl.a. syngeboller og 
gongavspenning i mine yogatimer.

Jeg er opptatt av at yoga er for alle, og at du skal kunne føle deg vel i mine timer. Siden jeg forelsket meg i yoga for over 10 år siden, har yoga blitt en naturlig og nødvendig del av mitt liv. Jeg har selv erfart hvor transformerende de ofte enkle, men effektive teknikkene er - og har et ønske om å formidle og dele dette med andre. Det beste med yoga er at vi ser på helheten - at kropp, sinn og sjel henger tett sammen, og vi jobber med hele mennesket. Å bli kjent med yoga gir kunnskap og verktøy for livet. Du styrker og balanserer den fysiske kroppen, men blir også mer tilstede, bevisst og kjent med deg selv på et dypere plan. Å lande på yogamatten gir ro, fornyet energi og et herlig pusterom i hverdagen. Velkommen med!

bottom of page