top of page
Priser

PRISER YOGAKURS - VÅREN 2024

 

Vårens yogakurs starter opp i uke 14 og går hver uke frem til slutten av mai (8 uker). Ingen yoga i uke 18. Hver kurskveld varer i 90 min. 

Pris 8 ganger - kr. 1.760,-
Studentrabatt 20% ved fremvisning av gyldig studentbevis.
Om du ønsker å delta på to kurs i uken får du 20% rabatt på det andre kurset. Det er mulig å dele opp betalingen. 

Ved fravær kan du ta igjen timen ved å droppe inn på et av de andre kursene når som helst i løpet av kursperioden,
men forsikre deg på forhånd om at det er ledig plass.

Om du ikke kan binde deg til en hel kursrekke - kan du kjøpe klippekort eller droppe inn på på en enkelttime. Bare sjekk at det er ledig plass på forhånd.

 

Klippekort - 5 klipp - kr. 1.200,-
Drop in time - kr. 260,-


Ved ledig kapasitet kan du melde deg på pågående kurs. Prisen justeres etter hvor mange ganger det er igjen av kurset. Kursene kan betales med Vipps eller kort innen kursstart.
Vippsnr. 122900 (HeltHerlig Ranveig Vatne)

Yogalærer på alle kursene er Ranveig Vatne. 

Nybegynner?

Om yoga er nytt for deg og du er nysgjerrig og har lyst til å prøve, kan det være fint å få med seg en introtime før du eventuelt starter på et kurs. Da får du bli kjent med de grunnleggende teknikkene og begrepene så du kan få best mulig utbytte av timene. Timen passer også for deg som har vært borte fra yogaen en stund og ønsker en liten oppfriskning. Vi setter opp en introtime før starten av hvert kurs, og om du ikke rekker å få med deg denne vil du få muligheten til å komme på en prøvetime før du bestemmer deg for om du vil være med videre. Ta kontakt, så finner vi en løsning for at du kan komme i gang!

Vi låner ut matter, puter og tepper - men du kan ta med eget utstyr om du helst ønsker det. Kle deg i behagelige, myke klær og ta gjerne med en vannflaske.
 

Portrett2 ny.jpg
bottom of page