top of page
Hudpleie

Ansiktsbehandling

 

GREEN PEEL FRESH UP
Den mildeste metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt "PARTY PEEL", da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

60 min – kr. 1.500,-

 


GREEN PEEL ENERGY
En dypere variant som passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Kan bli litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest dagen etter. Passer perfekt for den travle mann og kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

 

60 min – kr. 1.700,-

 

GREEN PEEL CLASSIC
Den opprinnelige Green Peel behandlingen, og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedre og bekjempe ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Inkludert i prisen er en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på ca. 60 min. Spesialtilpassede hjemmeprodukter etter behandling må brukes.

 

60 min – kr. 2.900,-

GREEN PEEL ØYEBEHANDLING
Frisk opp øyeområdet med denne supereffektive behandlingen. Har en utglattende og lysnende effekt og reduserer fine linjer. Øker mikrosirkulasjonen. Demper rynker, poser og mørke ringer under øynene. Anbefales! (Kan benyttes i annen Dr. Schrammek ansiktsbehandling).

 

30 min – kr. 800,-

I annen behandling – kr. 600,-

kathrine-green-1.jpg
urtenskraft-1160x753.jpg
freshup-stor-1160x753.jpg
URTER-1160x753.jpg
Nye-bannere8-2320x696.jpg
bottom of page