top of page
Hudpleie

Ansiktsbehandling

 

GREEN PEEL FRESH UP
Den mildeste metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt "PARTY PEEL", da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.
60 min – kr. 1.500,-

 


GREEN PEEL ENERGY
En dypere variant som passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Kan bli litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest dagen etter. Passer perfekt for den travle mann og kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

60 min – kr. 1.700,-

 

GREEN PEEL CLASSIC
Den opprinnelige Green Peel behandlingen, og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedre og bekjempe ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Inkludert i prisen er en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på ca. 60 min. Spesialtilpassede hjemmeprodukter etter behandling må brukes.

60 min – kr. 2.900,-

GREEN PEEL ØYEBEHANDLING
Frisk opp øyeområdet med denne supereffektive behandlingen. Har en utglattende og lysnende effekt og reduserer fine linjer. Øker mikrosirkulasjonen. Demper rynker, poser og mørke ringer under øynene. Anbefales! (Kan benyttes i annen Dr. Schrammek ansiktsbehandling).

30 min – kr. 800,-

I annen behandling – kr. 600,-


 

KJEMISK PEELING
Behandlingen strekker seg fra overfladiske peelinger for å gi huden glød, til dypere 
peelinger mot rynker, arr og lignende. Den kan også være en kjempefin partypeel som gir masse glød til huden. Det er en trygg og sikker behandling og du kan gå rett tilbake til det daglige etterpå.
45 min – kr. 700,-

 MIKRONEEDLING
Ved Mikroneedling brukes en elektrisk penn med små nåler som lager tynne kanaler ned i huden. Dette vil stimulere til mer kollagendannelse og starter 
separasjonsprosesser som gjør at huden fornyer seg. Ansikt, hals og bryst er de mest vanlige områdene som behandles. Denne behandlingen passer til alle hudtyper.

60 min – kr. 1.490,-

 

kathrine-green-1.jpg
freshup-stor-1160x753.jpg
URTER-1160x753.jpg
Mikroneedling1.jpg
Nye-bannere8-2320x696.jpg
bottom of page