top of page
Intuitiv coaching / livsveiledning

Intuitiv coaching / livsveiledning 

                                                                                                       
Jeg brenner for å veilede mennesker til å SE og kjenne sitt potensiale, sitt sanne jeg og sin kraft. Å komme tilbake til deg selv og akseptere deg selv og dine følelser fullt ut. Ved å starte denne prosessen løses blokkeringer og gamle mønstre som ikke gjør deg noe godt opp, og du vil føle mer livsglede og frihet til å være den du er.

Mange kommer til meg og har mange bekymringer og mye stress i systemet, som gjør at alt føles låst både i kropp og sinn. Andre ønsker veiledning når det gjelder karriere, relasjoner, det å finne seg selv og sin "livsoppgave" eller å se hva som holder dem igjen fra å leve ut drømmen sin.

Fundamentet for å løse opp i alt dette, er det å komme tilbake til NÅ og til seg selv. Og ikke minst det å bli glad i seg selv, uten noen betingelser. Det er da alt i livet på magisk vis begynner å flyte, stress og bekymringer forsvinner, eller håndteres på en helt annen måte - og du vil begynne å virkelig LEVE og NYTE livet. En spennende prosess, som jeg gjerne vil hjelpe deg med. 

Frihet

 

Frihet til å la masken falle

La alle maskene falle

Våge å være sårbar

Våge å bli sett

Våge å elske

Våge å bli elsket

Våge å være DEG

Akkurat DEG

Åpne hjertet ditt nå

og ta imot deg selv

DU er vakker

Kjenn på den følelsen 

av å være akkurat

DEN DU ER

REFERANSER

Birte har hjulpet meg å forandre min verden 180 grader. Gjennom hennes tilstedeværelse med spørsmål og veiledning har jeg funnet styrken i meg selv, og føler meg bedre både mentalt og fysisk. Jeg er blitt mer reflektert og bevisst, og fått verktøy som jeg kan bruke i hverdagen. På en måte kan en si at jeg har fått ryddet opp i verktøyskrinet, og jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten henne.

Sverre Olsen

bottom of page