top of page
Kursinformasjon
Chakrabilde1.jpg

VÅREN 2023

Onsdager kl. 17.00 – 18.30

 

ENERGIBOOST

KUNDALINIYOGAKURS - 8 UKER

CHAKRAREISEN
Denne våren kan du få bli med på en fargerik og spennende reise der vi skal utforske våre chakraer (kroppens energisentre). En nydelig måte å bli bedre kjent med deg selv, heve din bevissthet og revitalisere kropp og sinn. Fokuset blir å skape mer flyt i energien din, så du kan stå stødig i din egen kraft. Gi slipp på det du ikke lenger trenger og finne mer ro, tilstedeværelse, overskudd og energi i hverdagen. Vi vil jobbe med alle aspektene av hvem du er, og fremme balanse i ditt chakrasystem.

Ta ansvar for din egen helse og gå våren lettere i møte! Kom og kjenn på alle de gode og effektive teknikkene kundaliniyoga har å by på.


Kundaliniyoga er en helhetlig, dynamisk og terapeutisk yogaform som passer de aller fleste, uavhengig av alder og fysisk form - og målet er å la kropp, sinn og sjel komme mer i balanse og i harmoni med den du egentlig er. Vi styrker nerve-, hormon- og immunsystemet gjennom pust, yogaøvelser, meditasjon, mantra og avspenning.

Timene vil by på god variasjon, noen mer energiske og andre mer rolig. Kurset passer godt for både nybegynnere og videregående - og du trenger ikke å være yogamyk og akrobatisk, da du kan moderere og tilpasse øvelsene til deg der du er. Hver yogatime avsluttes med gong-avspenning og meditasjon.


Varmt velkommen!


Yogahilsen Ranveig


 


Kurset går over 8 uker – med oppstart i uke 10 – 8. mars.

Pris: kr. 1.600,- (Vipps 122900)
Klippekort 5 klipp: kr. 1.100,-

Drop in time: kr. 250,-
 

bottom of page