top of page
Kursinformasjon
Glød oransje ny.jpg

HØSTEN 2022

Onsdager kl. 17.00 – 18.30

YOGAENERGI


KUNDALINIYOGAKURS - 8 UKER

Finn din indre glød!
Kom mer i kontakt med din indre glede og glød - så du kan skinne litt ekstra! Frem mot jul skal vi ved hjelp av yogaens teknikker rense kropp og sinn så du kan føle deg mer levende, sterk og energirik. Tenne din indre flamme og stråle fra innsiden og ut - inspirerende, ekte og helhjertet. Samtidig som du også har god bakkekontakt og trygghet i deg selv. Hva får deg til å gløde?

Bli med på kundaliniyoga for mer energi, fleksibilitet, styrke og ro. Ta ansvar for din egen helse og gå vinteren lettere i møte! Kom og kjenn på alle de gode og effektive teknikkene kundaliniyoga har å by på.


Kundaliniyoga er en helhetlig, dynamisk og terapeutisk yogaform som passer de aller fleste, uavhengig av alder og fysisk form - og målet er å la kropp, sinn og sjel komme mer i balanse og i harmoni med den du egentlig er. Vi styrker nerve-, hormon- og immunsystemet gjennom pust, yogaøvelser, meditasjon, mantra og avspenning.

Timene vil by på god variasjon, noen mer energiske og andre mer rolig. Kurset passer godt for både nybegynnere og videregående - og du trenger ikke å være yogamyk og akrobatisk, da du kan moderere og tilpasse øvelsene til deg der du er. Hver yogatime avsluttes med gong-avspenning og meditasjon.


Varmt velkommen!


Yogahilsen Ranveig


 


Kurset går over 8 uker – med oppstart i uke 42 – 19. oktober.

Pris: kr. 1.600,- (Vipps 122900)
Klippekort 5 klipp: kr. 1.100,-

Drop in time: kr. 250,-
 

bottom of page