top of page
Mini Yogaretreat

HJERTETS VEI
Mini Yogaretreat
Søndag 7. april kl. 16.00–19.30

 

Hva vil det si å følge hjertets vei?
Fra tankekjør, stress og frykt der hodet og sinnet får styre, skal du denne søndagen få lande inn og lytte til hjertet og din indre stemme.

For det er nettopp her du finner visdommen, intuisjonen og kjærligheten, både til deg selv og alt og alle rundt deg. Gjennom hjerteenergien får du sterkere kontakt med den du egentlig er, og når tankene stilner kan du virkelig føle hva hjertet ditt lengter etter.

Vi vil starte dagen med kundaliniyoga og meditasjon for å åpne hjertet, etterfulgt av en liten pause hvor du vil få servert te og noe lett å spise. Vi fortsetter så med å gi slipp gjennom dype og myke yinstrekk og restorative øvelser, roer ned sinnet og bare flyter avgårde inn i gong-avspenning. En Mini Yogaretreat for selvkjærlighet og egenpleie til deg og ditt hjerte <3

VARMT VELKOMMEN!
 

Jeg gleder meg!

Hjertehilsen Ranveig

Hjertets vei bilde.jpg

Hvor: På HeltHerlig - Isdalstøbakken 103, 5916 Isdalstø (ta av til Isdalstø kai). Parkering på kaien.

Når: 7. april 2024

Kl. 16.00–19.30

Pris: Kr. 580,-

Vippsnr. 122900 (HeltHerlig Ranveig Vatne)

Bindende påmelding til: heltherligyoga@gmail.com

Ved sykdom kan beløpet refunderes via din reiseforsikring (eget ansvar). Skulle arrangementet bli avlyst, refunderes hele beløpet.

 

Ta med: Noe å skrive på og med. En drikkeflaske med vann og klær som er lette å bevege seg i. Vi har alt av utstyr i yogalokalet, men om du ønsker noe eget tar du det med.

 

Lærer:
Ranveig Vatne er yogalærer (kundalini, yin og restorativ yoga) med mange års erfaring som yogalærer med ukentlige yogakurs og ulike workshops og retreater.


 

bottom of page