top of page
Kundaliniyoga

Kundaliniyoga retreat i Spania

 

Følg med oss på en reise hvor DU står i fokus, langt borte fra hverdagens gjøremål. Under Spanias varme vårsol byr vi på Kundaliniyoga og meditasjon morgen og kveld, avspenning til gong og god tid til å nyte og bare være.

Yogaretreat med ferievibber!

Mange ganger gjør vi livet mer komplisert og stressende enn det trenger å være. Kanskje lengter du etter mer flyt, balanse og letthet i hverdagen? Ønsker du oftere å kjenne på glede og livsgnist? Å komme mer i kontakt med den du egentlig er? Vi skal gi kroppen og sinnet ro, som er grunnlaget for å øke din energi og vitalitet. Og i nydelige og hjertevarme omgivelser er det lett å lande, senke skuldrene og puste fritt. Kundaliniyoga gir oss utallige gode verktøy med på veien - og du kommer akkurat som du er.

Fantastisk vakre Villa Dorothea som ligger bare en drøy halvtime nord for Alicante i Spania, er tilrettelagt for at du kan få fylle på med inspirasjon, nye innsikter og teknikker som du også kan ta med hjem i kofferten og leve på lenge.

Det blir servert fristende og spennende, organisk vegetarmat, og det er gode muligheter for en dukkert i saltvannsbassenget eller i sjøen. En av kveldene tar vi en felles meditasjonstur opp i fjellene, og du kan også være med på ulike vandringer og turer etter eget ønske. Se også villadorothea.no for å få et bedre inntrykk av dette unike stedet.

HJERTELIG VELKOMMEN!

Solklemmer fra Nina & Ranveig

Litt praktisk informasjon:
 

TID: Fra lørdag 20. april (ankomst tidligst kl. 16.00) 

til lørdag 27. april (avreise senest kl. 10.00). 

Detaljert program kommer.

PRIS: kr. 11.900,-

Inkluderer:

All undervisning - yoga og meditasjon, gongavspenning/gongbad. Overnatting i dobbeltrom med to enkeltsenger.

Fullpensjon med 3 vegetariske/veganske måltider pr. dag.

Te og frukt er alltid tilgjengelig.

En felles utflukt/meditasjonstur opp i fjellene.

Depositum/påmeldingsavgift.

 

BINDENDE PÅMELDING TIL:

Ranveig - heltherligyoga@gmail.com eller

Nina - post@paxkundaliniyoga.no

Depositum på kr. 2000,- betales ved påmelding for å sikre din plass.

 

ARRANGØRER / INSTRUKTØRER:

Nina Østergaard - paxkundaliniyoga.no og
Ranveig Vatne -
heltherlig.com er begge internasjonalt KRI-sertifiserte Kundaliniyoga lærere med mange års erfaring som yogalærere med ukentlige yogakurs og ulike workshops.

bottom of page